Bent u op zoek naar een volledige gebitsprothese? De specialisten bij Tandprothesecentrum Apeldoorn gebruiken de nieuwste en gecertificeerde CE-materialen en technieken. Als patiënt staat u bij ons altijd centraal. We zorgen samen voor een prachtig eindresultaat. Neem contact met ons op om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Wat is een volledige gebitsprothese?

Een volledige prothese is een gebitsprothese die bestaat uit één of meerdere kunstgebit(ten) die de hele boven- en onderkaak bedekken. Heeft u geen eigen tanden en kiezen meer? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een volledige prothese. Tandprothesecentrum Apeldoorn biedt deze behandeling aan en informeert u graag over alle mogelijkheden.

Wanneer kiest u voor een volledige prothese?

  • Bij ernstig tandbederf. Soms is het dan namelijk niet mogelijk om nog tanden en kiezen te behouden
  • Als u door ouderdom of een ongeval alle tanden en kiezen verloren bent

Voor sommige patiënten is het een grote stap om een volledige gebitsprothese te nemen. Dit begrijpen wij volledig. Wij bieden u alle zorg, aandacht en tijd die u van ons nodig heeft en wenst. Als u interesse heeft in een gebitsprothese, kunt u rechtstreeks bij ons terecht of u komt via een verwijzing van uw tandarts bij ons techt.

De voordelen

  • U kunt weer gewoon eten en praten
  • Het kunstgebit zorgt voor een mooie, volle lach
  • Het zijn permanente, natuurlijk uitziende tanden
  • De tandvleesrand is klein
  • Het doet geen pijn, omdat er geen druk wordt uitgeoefend op het tandvlees
  • U heeft geen gehemelteplaat waardoor u alles goed proeft
  • Botmassa in uw kaak wordt beter behouden

Vergoeding voor volledige prothese

Afhankelijk van uw verzekering kan de vergoeding voor een volledige prothese verschillend zijn. Tandprothesecentrum Apeldoorn werkt samen met alle verzekeraars en kan u hier meer informatie over geven.

Wat kost een gebitsprothese?

De kosten van een volledige gebitsprothese verschillen per patiënt en per situatie. Wij raden het aan om een vrijblijvende langs te komen in de praktijk om u meer hierover te vertellen.

Volledige prothese op implantaten

Een andere mogelijkheid voor een volledige prothese is het plaatsen van implantaten. Hiermee kunt u de prothese bevestigen. Hierdoor kunt u een wat stabielere beet ervaren. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over de mogelijkheden die het meest geschikt zijn voor uw gebit.

Waarom kiest u voor Tandprothesecentrum Apeldoorn?

✓ Ervaren specialisten

✓ Gebruik van de nieuwe technieken

✓ Gebruik van de meest moderne materialen

✓ We luisteren naar uw wensen

✓ We bekijken aandachtig de huidige situatie om tot het juiste advies te komen

✓ Patiënten beoordelen ons met een 4,8/5!

Gratis adviesgesprek inplannen

Wilt u graag meer weten over volledige gebitsprotheses en de behandeling bij Tandprothesecentrum Apeldoorn? Neem contact met ons op om een gratis adviesgesprek in te plannen. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor uw situatie. Wij staan klaar om u te helpen en naar een prachtig eindresultaat toe te werken. Tot snel in onze praktijk!

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten? Mail dan naar info@tpcapeldoorn.nl of bel +31 (0)55 82 00 995.

Neem contact op