Bent u op zoek naar een goede gebitsbeschermer? Tandprothesecentrum Apeldoorn helpt u graag verder. Wij helpen u snel en vakkundig door een gebitsbeschermer speciaal op maat te maken. Zo blijft uw gebit beschermd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een gratis adviesgesprek of lees hier meer!

Wat is een gebitsbeschermer?

Een gebitsbeschermer is een beschermend hulpmiddel voor je gebit. Het is eigenlijk een zachte kunststof bumper die precies over uw tanden en tandvlees past. De kunststof is een paar millimeter dik, doorzichtig en sterk. Een eventuele klap of stoot wordt door de gebitsbeschermer opgevangen en verdeeld over alle tanden. De kans op schade neemt dan sterk af. Uw tanden zijn samen namelijk sterker dan wanneer een enkele tand wordt geraakt.

Wanneer heeft u er een nodig?

Een gebitsbeschermer helpt uw tanden en kiezen te beschermen tijdens het sporten. Dit is met name belangrijk bij contactsporten als hockey, rugby, waterpolo, handbal en vechtsporten. Een gebitsbeschermer op maat beschermt niet alleen uw tanden, maar ook uw tandvlees, lippen en wangen.

Bij Tandprothesecentrum Apeldoorn maken wij de gebitsbeschermers op maat. Want hoe beter het bitje aansluit op uw tanden, hoe beter uw volledige gebit beschermd is. Gebitsbeschermers zijn in vele kleuren leverbaar.

De voordelen

  • Voorkomt schade aan uw tanden of kiezen
  • Voorkomt pijn van het knarsen van uw tanden tijdens sporten
  • Wij maken de gebitsbeschermer op maat voor optimaal comfort

Waarom kiest u voor Tandprothesecentrum Apeldoorn?

✓ Ervaren specialisten

✓ Gebruik van de nieuwe technieken

✓ Gebruik van de meest moderne materialen

✓ We luisteren naar uw wensen

✓ We bekijken aandachtig de huidige situatie om tot het juiste advies te komen

✓ Patiënten beoordelen ons met een 4,8/5!

Interesse in een op maat gemaakte gebitsbeschermer?

Kom langs bij Tandprothesecentrum Apeldoorn voor een vrijblijvend en persoonlijk advies over een op maat gemaakte gebitsbeschermer voor u. Wij zorgen voor een optimaal passende beschermer, die is gemaakt van de beste materialen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten? Mail dan naar info@tpcapeldoorn.nl of bel +31 (0)55 82 00 995.

Neem contact op