Bij Tandprothesecentrum Apeldoorn is de tevredenheid van onze patiënten onze allerhoogste prioriteit. Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft over gebit en de mogelijkheden. Voelt u zich daarom vrij om contact op te nemen met Tandprothese Apeldoorn. Wij vertellen u graag meer over onze specifieke behandelingen, vergoedingen, service aan huis en nog veel meer.

  Leest u liever nog wat meer informatie voordat u contact opneemt? Dat kan ook:

  Onze behandelingen

  Onze website biedt een hoop informatie over onze behandelingen. Daar leest u meer over in welke situaties u wat voor soort behandeling kunt krijgen.

  Vergoedingen

  Het is niet altijd even gemakkelijk om zicht te krijgen op wat een behandeling precies moet kosten. Daarom kunt op u op onze vergoedingen-pagina meer informatie hierover lezen.

  Behandeling aan huis

  Wij begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk of haalbaar is om bij ons te komen. Wij kunnen bij u thuis langskomen. Ook is het mogelijk dat wij langskomen als u in een verzorgingstehuis of ziekenhuis verblijft.

  Praktijk

  Onze medewerkers zetten zich met ziel en zaligheid in voor de tevredenheid voor u als patiënt. Kom meer te weten over wie achter Tandprothesecentrum Apeldoorn zit en leer ons kennen!