Bij Tandprothesecentrum Apeldoorn gebruiken we de nieuwste materialen en technieken voor een klikgebit. U staat als patiënt bij ons centraal en we werken samen toe naar een prachtig eindresultaat. Neem contact met ons op om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit is een soort gebitsprothese die gebruik maakt van speciale hulpstukken om het gebit stevig op zijn plaats te houden. Deze hulpstukken, bekend als “klik”-knoppen, klikken in overeenkomstige houders op de prothese en op kleine implantaten die in het kaakbot worden geplaatst.

Wanneer kiest u voor een klikgebit?

  • Uw kunstgebit zit los en past niet goed.
  • Uw kaken zijn geslonken
  • U wilt een permanente oplossing voor uw gebit maar u wilt geen los kunstgebit
  • U wilt het comfort van eigen vaste tanden behouden
  • U wilt geen gehemelteplaat meer omdat u minder smaak proeft
  • U heeft geen wortels meer in uw kaakbot

Als patiënt mag u verwachten dat wij alle nodige zorg, aandacht en tijd aan u besteden. Wanneer u interesse heeft in een klikgebit, kunt u rechtstreeks bij ons terecht of u kunt via een verwijzing van uw tandarts bij ons komen.

De voordelen

  • Vergeleken met traditionele kunstgebitten, die afhankelijk zijn van zuigkracht of lijm om op zijn plaats te blijven, biedt een klikgebit een stevigere pasvorm. Dit kan het comfort en de functie van het kunstgebit voor de drager verbeteren.
  • Ze zijn gemakkelijk te verwijderen voor reiniging en onderhoud. De hulpstukken klikken er eenvoudig uit, waardoor alle oppervlakken van de prothese gemakkelijk schoon te maken zijn.
  • Ze bieden ook een betere stabiliteit en functie dan traditionele kunstgebitten. De hulpstukken zorgen voor een veilige pasvorm, waardoor de drager met meer vertrouwen kan eten en spreken.
  • Het gebruik van kleine implantaten helpt het kaakbot te ondersteunen en botverlies te voorkomen. Dit is namelijk een veel voorkomend probleem bij traditionele kunstgebitten.

Waarom kiest u voor Tandprothesecentrum Apeldoorn?

✓ Ervaren specialisten

✓ Gebruik van de nieuwe technieken

✓ Gebruik van de meest moderne materialen

✓ We luisteren naar uw wensen

✓ We bekijken aandachtig de huidige situatie om tot het juiste advies te komen

✓ Patiënten beoordelen ons met een 4,8/5!

Gratis advies gesprek

Overweegt u een klikgebit? Dan kunt u een gratis adviesgesprek met ons inplannen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en nemen de gang van zaken door. Als u niet zelf kunt langskomen omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent, kunnen wij ook bij u langskomen of kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wilt u graag een afspraak maken? U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken door te mailen naar info@tpcapeldoorn.nl of bellen naar +31 (0)55 82 00 995.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten? Mail dan naar info@tpcapeldoorn.nl of bel +31 (0)55 82 00 995.

Neem contact op