Tandprothesecentrum Apeldoorn is trotse sponsor van:

NoFam

Met Nofam help je een kansarm kind naar een hoopvolle toekomst. Door jouw steun kunnen partners over de hele wereld ervoor zorgen dat de kinderen geholpen worden met voeding, kleding en scholing.

Little Star

Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie.

De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

AutoMobiel Apeldoorn

AutoMobiel is een vervoersservice en intitatief van Servicepunt Thuiswonen, gesteund door de provincie Gelderland en diverse gemeenten en andere partners, bedoeld voor ouderen en hulpbehoevenden zonder vervoer. Het is voor hen dé oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoeken te kunnen doen en eens op visite te gaan.

Daarnaast draagt AutoMobiel ook bij aan het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen. https://www.servicepunt-automobiel.nl/