Weliswaar ligt ons tandprothesecentrum centraal in Apeldoorn, maar wij begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk of haalbaar is om bij ons langs te komen. Daarom bieden wij ook service aan huis aan. Na het plannen van een afspraak komen wij bij u op locatie langs. Het maakt niet uit of u in uw woning, verzorgingstehuis of ziekenhuis verblijft. Neemt u gerust contact voor ons op voor meer informatie.

Is langskomen bij de praktijk lastig?

Past uw gebitsprothese niet meer goed in uw mond of bent u aan een nieuwe toe? En bent u slecht ter been? Of is er een andere reden waardoor u niet de mogelijkheid hebt om op locatie te komen? Ongeacht de reden, bij Tandprothesecentrum Apeldoorn doen wij er alles aan om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Langskomen op locatie in bepaalde gevallen

Tandprothesecentrum Apeldoorn behandelt niet alleen reguliere patiënten, maar is dus ook gespecialiseerd in het behandelen van patiënten op locatie. Als we bij u langskomen, komen we afdrukken nemen en leveren wij de nieuwe of gerepareerde prothese weer netjes bij u af! Op deze manier kunt u ook een comfortabel zittende prothese dragen.

Niet voor alle behandelingen

Onze praktijk is ingericht met de allernieuwste instrumenten en apparatuur. Helaas zijn wij beperkt in wat wij naar u kunnen meenemen. Wij raden het altijd aan om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze tandprothese service aan huis!

Geen eigen vervoer?

Vraag naar onze haal- en brengservice.

Neem contact op